26 Temmuz 2014 Cumartesi

Bübchen Ürünleri

Bübchen Ürünler

Bübchen Ürünleri

Bebeğiniz yeni doğdu minik parmaklarını kırılacak diye tutmaya korkar haldesiniz. Aslında tatlı tatlı incecik ağlayışlarına da hiç alışkın değilsiniz. Oysa bebeğiniz dünyaya yeni geldi ilk defa açtı o güzel gözlerini. Sizin ilginiz ve şefkatiniz için.

İlk haftalarınızda emzirmeniz düzensiz olmaktadır. İkinizde adapte olamazsınız. 2- 3 günden sonra sütünüz gelir.

Her iki göğsünüzü de eşit süreli emzirmelisiniz bu bebeğiniz için ideal olandır. Bebeğinizi emzirdiniz ve sütünüzün kıyafetinizi ıslatmanızı istemiyorsanız göğüs pedi kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Bebeğiniz Bübchen ürünlerini tanıdıkça daha mutlu hissedecek kendini hem daha rahat hem daha neşeli olduğunu sizde kendi gözleriniz ile göreceksiniz. Güneşe çıkarken bile Bübchen ürünleri ile bebeğinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Sürüldüğü andan itibaren korumaya başladığını anlayabilirsiniz.

Hiçbir şekilde parfüm içermemektedir. Narin bebek ciltlerinin parfüm ve diğer kimyasal maddeler ile tahriş edilmesine gerek yoktur.

Bebeğinizin de temiz olmasını istiyorsunuz. Mis kokulu ve rahatlaması için suya ihtiyacı vardır. Peki, ne zaman banyo yaptıracaksınız. Göbeği düştükten 1 gün sonra banyosunu yaptırabilmeniz doğrudur. İçiniz rahat etmiyorsa yumuşak bezle bebeğinizi yavaş yavaş silebilirsiniz. Ancak ağzını ve gıdığını sık sık temizlemeniz gerekmektedir.

Temizleme suyunu ise kolunuzun iç kısmı ile test ediniz ki bebeğiniz yanmasın. Bebeğinizi temizlediğiniz ıslak mendillerinde bebeğinizin ph dengesini sağlaması gerekmektedir.


Bübchen ürünlerinden Bübchen ıslak mendilini bebeğinize zarar vermeyeceğine güvenerek cildindeki tahrişleri engelleyeceğine inanarak kullanabilirsiniz.

Bübchen ürünlerininbir diğeri ise bebeğinizin banyodan sonra rahat edebilmesi için Bübchen bebek losyonudur. Bebeğinizin tenini yumuşacık yapan tamamen bitki özlerinden oluşmuş Bbübchen ürünüdür. Banyo olan bebeğinizin tırnak kesilme baktı geldi.

Yoksa bebeğiniz minicik tırnakları ile minicik hassas narin cildiniz çizer ve cildinde iz bırakır.


Fakat sizin kullandığınız tırnak makasları bebeğinize uygun olmamaktadır. Daha yumuşak uçlu tırnak makası tercih etmelisiniz.

Tüm Bübchen Bebek Ürünleri İçin Tıklayınız.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder